Sivut

sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Äänestä paras kattaus!

Tai ei niinkään paras, vaan värimaailmaltaan tai tyyliltään mieluisin ;) 
Niinkuin aiemmin kerroin, olin lauantain häätapahtumassa. Ravintola Rusthollissa oli Häämessujen jatkot; eli heidän pitopalvelunsa Vallesmannin hääpareille pieni tapahtuma, jossa sai maisteltavaksi pitopalvelun ruokaa ja kakkua, ja katsella juhlatilaa, jutella henkilökunnan kanssa käytännön järjestelyistä ja niin edelleen. 

Minä laitoin esille vähän erilaisia värimaailmoja, niille jotka vielä pohtivat pöytäkattauksia ja somistusta. Kattaukset on hyvin pelkistettyjä, minua hiukan harmittaa että kuulin tästä niin myöhään etten ehtinyt hankkia kukkia tai center pieceä kaikkiin kattauksiin. Mutta tässä kuitenkin hyviä lähtökohtia, joista voi lähteä sekoittamaan värimaailmoja..

1) Tumma turkoosi2) Vaalea turkoosi

Turkoosit Finnmari-tuikut


3) Tumma luumu

 4) Vaaleanpunainen/Fuksia


Marimekko - mandariinilautasliinat
Gerberat lasimaljassa (30kpl maljoja vuokrausvalikoimassa)


5) Kulta

Kultaiset terälehdet
Duni Festiva Vanilja lautasliina6) Musta/hopea

Timantti-paikkakorttipidikkeet (vuokrausvalikoimassa)7) Merihenkinen kattaus
Duni Vanilja lautasliinat
Koristesimpukat

 8) Tumma vihreä


 9) Fuksia
 10) Harmaa/Keltainen


Keltainen Gerbera


Äänestäkää! Nyt mielipiteitä :)


13 kommenttia:

 1. 8. VIHREÄ !!! Silmää olisi miellyttänyt enemmän toki vaaleampi, limen sävy, mutta vihreä on upea tummanakin. Tumma luumu oli myös kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo toi tummempi vihreä sopi tuohon talvimaisemaan ja mäntyihin, mutta ehkä kesällä vaaleampi vihreä olis pirteämpi :)

   Poista
 2. Äänestän num 1 turkoosia, vaikkakaan meille ei tuollaista tulekaan. Vintage glamour versio ois kans kiva nähdä :D Onko tossa num 9 fuksiassa peili "kaitaliinana"?

  http://meidanideat.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu siinä on peili pohjalla..Toimii tosi hyvin koristekivien kanssa! :)

   Vintage-Glamour laitetaan korvan taakse, stay tuned ;)

   Poista
 3. Pidin todella monesta kattauksesta, mutta omaa makua lähinnä on tuo kattaus 5 eli kulta. Oikeastaan sellainen kaikkein "omin" vaihtoehto olisi tuon 5 ja 6 sekoitus, eli hopeaa ja valkoista ja ripaus pellavaa.

  Keväthäihin soveltuisi ihanasti tuo vihreä ja omaan silmään oli todella yllätys, että ihastuin myös tuohon harmaan ja keltaisen liittoon. Fuksian sävyisessäkin pöydässä viihtyisin varmasti vieraana, mutta omaan makuun ei vain tuo pinkki/fuksia ole oikein koskaan iskenyt. Olet onnistunut saamaan kaikkiin kattauksiin tunnelmaa, joka kyllä miellyttää silmää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Nämä on tosi yksivärisiä nyt kaikki, itsekin tykkäisin eniten yhdistellä värejä niinkuin fuksia/musta, violetti/hopea ja niin edelleen.. tätä edustaa justiinsa tuo harmaa ja keltainen :)

   Poista
 4. Hiukan ehkä yllättäen tykkäsin tuosta tummanvihreästä. Myös tämä viimeinen eli keltainen&harmaa on nätti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen että toi tumman vihreä miellyttää monia yksinkertaisuudessaan - että pelkällä kankaalla ja kukilla saa niin näyttävän ilman mitään tilpehööriä. Kun monet juuri sanoi, että ei olisi uskonut pitävänsä tuosta sävystä. Täytyy kokeilla samaa mallia myös eri värisillä kankailla :)

   Poista
 5. Ehottomasti vaaleanpunainen/fuksia! Herkkä ja simppeli kattaus. Aika jännä, että itelle on tulossa vaalea/kultainen... :D

  VastaaPoista
 6. ehdottomasti 5 eli kulta.. kovasti omiin häihin yritän kyseistä väriä saada kehiin valkosen rinnalle :)

  VastaaPoista
 7. 8 ja 3 on mun lemppareita. Kolmosesta ehkä karsisin noi simpukat, mut värit on muuten ihanan arvokkaat ja raikkaat.

  VastaaPoista
 8. hei, minkä kokoiset nuo neliskanttiset maljakot ovat kattauksessa 10? mistä olet hankkinut ne? itsellekin olen haaveillut pöytiin tuollaisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Anteeksi on mennyt kommentti ohi - kipot oli Rusthollin omaa kalustoa, joten en osaa niistä tarkemmin sanoa. Mutta tällaisia olen nähnyt ainakin Tokmannilla!

   Poista