Sivut

lauantai 30. maaliskuuta 2013

DIY Vieraslahjakynttilät

Maailman helpoimpia vieraslahjoja, joiden hintakaan ei kauhistuta :)
Mahtava uutuustuote; pitsiteippi + tuikkukynttilätSitten vaan kiepauttelet tuikkujen ympärille. 
Yhdestä teippirullasta saa teipattua 13 kynttilää.


 Kattauksessa ivory pitsikaitaliina ja Dunin Festiva servetit :)Tuikut pitää muistaa ostaa laadukkaita, joissa kova muovikuori mihin teipin saa laitettua. Meillä esimerkiksi Finnmarin lämpökynttilät :)

Pitsiteippi löytyy nettikaupasta!Hyvää pääsiäistä kaikille!

3 kommenttia:

 1. Huomioithan että TUKESin ohjeen mukaan kynttilöitä ei saa polttaa pöytäliinan tai pöydän päällä eikä niihin saa kiinnittää mitään mikä voi syttyä palamaan / saattaa sulaa / ei kestä lämpöä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä varmasti totta. Käytännössä kuitenkin kynttilöitä esimerkiksi hääjuhlassa kyllä poltetaan pöytäliinan päällä, decoupage-kynttilät on tosi suosittuja, kuten myös muilla tavoilla koristeteipatut.. Mutta kyllä tottakai suosittelisin tuikkujen laittoa esim hääjuhlassa peilin tms alustan päälle, eikä suoraan kaitaliinalle :)

   Poista
  2. Kynttilän käyttäjää ja myyjää koskevat eri periaatteet, toiminnanharjoittajaa velvoittaa kynttilätuotteiden markkinoinnissa, jota myös yrityksen nimen alla toimivat blogit ovat, laki.
   Lisätietoa TUKESin verkkosivulta, tiivistetysti näin: ”Toiminnanharjoittajia kehotetaan noudattamaan turvallisuusvaatimuksia ja yleisiä paloturvallisuus näkökohtia myös markkinoinnissa. Markkinoinnissa ei saa yllyttää lainvastaiseen toimintaan tai sivuuttamaan turvallisuusvaatimuksia. Erityisesti tulee kiinnittää huomiota mm. siihen, ettei mainosten kuvamateriaalissa kynttilöitä polteta liian lähellä toisiaan, sähkölaitteiden (esim. television) päällä tai helposti palavien materiaalien läheisyydessä.” Kannattanee jatkossa huomioida tämä jotta ei tule viranomaistahoilta ei-toivottua-postia. (:

   Poista