Sivut

torstai 15. marraskuuta 2012

Vintage-puvut

Mistä lähti ajatus ja miksi nimeksi Something Old?

Hääpukuun käytetään paljon rahaa, sen etsimiseen aikaa. Se on tarkka sijoitus. Fakta kuitenkin on, ettei tätä pukua käytetä kuin kerran. Itse ajattelin, etten halua omasta ihanuudestani luopua, vaan säilyttää sitä kaapissani kauniina muistona. No, lisää faktoja tiskiin: Pukupussi vie paljon tilaa. Pukua tulee edes vilkuiltua kovin harvoin. Kun lapseni aikanaan menevät naimisiin vanha pukuni ei tule heille kelpaamaan. Jos haluan muistella ihania häitämme muistelen niitä - ja pukuani - valokuvista. Puku on pussissa pimeässä komerossa roikkuessaan vain haalea muisto elokuisesta päivästä vuonna 2011. 

Tulin tulokseen, että puku ansaitsisi uuden elämän uusissa häissä, mikäli musta-valkoinen unelmani sattuu olemaan jonkun toisenkin morsion unelmien täyttymys. 

Hiukkasen kehno kuva, mutta tässä oma valintani vuodelta 2011.

Pukuja myydään käytettynä lähinnä netissä. Ilmoittelussa on kuitenkin oma vaivansa, kuten myös kyselyihin vastaamisessa ja sovitusaikojen sopimisessa. Ja koska olen nainen samanlainen kuin 95% teistä muistakin - jokainen sovituskerta omassa kotonani vaatii imuroinnin ja romujen kaappeihin piilottelun. Kuka kehtaa kutsua ventovieraan ihmisen kotiinsa stressaamatta onko tiskiallas täynnä haisevia kattiloita... Ei, jokainen sovittaja vaatii monet puhelut, siivousoperaation plus sovittamiseen kuluu aikaa vähintään puoli tuntia. Lisäksi joudun anteeksipyytelemään, etten omista tarpeeksi hyvää peiliä ja valaistusta.

Something Old tulee tarjoamaan Tampereella väylän käytettyjen pukujen myymiseen. Morsio säästää itseltään kaiken ajan ja vaivan, puku pääsee edukseen sovituksessa tilavassa sovitustilassa kunnon peilien ja valaistuksen kera. Liikkeessä voit sovittaa pukua erilaisten huntujen, kenkien ja muotoilevien alusvaatteiden kanssa. Kuitenkin morsian voi itse hinnoitella pukunsa asettaessaan sen myyntiin. Me otamme myynnistä provision, joka kattaa sovituksiin kulunutta työaikaa, tilakustannukset ja hinnoittelun ja säilytyksen.

Luuletteko, että tällainen palvelu ottaisi tuulta alleen?

Onko sinulla morsiuspuku, joka voisi ansaita uuden elämän? Liikkeemme aukeaa tammikuussa Tampereen keskustaan. Avajaistarjouksena provisio puvun myynnistä vain 10%.
Tarjous voimassa loppiaiseen 6.1. mennessä myyntiin toimitettuihin pukuihin. Puvut otetaan vastaan puhtaina. Voimme ostaa myös asusteet; laukut, alushameet, hunnut. Ota yhteyttä ja kysy lisää!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti