Sivut

keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Liiketila on löytynyt

Moikka!

Tänään kävin pankissa tuhlaamassa tuhansia euroja takuuvuokraan tilasta, johon nousee uskomaton häiden ja juhlien erikoisliike! Tila on mahtavalla sijainnilla, valoisa, iso, pohjaratkaisultaan loistokas ja voin jo sieluni silmin nähdä sen juhlaloiston, jota sinne loihdin tammikuun alkuun mennessä!

Sieluni silmiä tarvittiin, sillä tila on tällä hetkellä täysin erilaisessa käytössä, täynnä väliseiniä ja sisustusratkaisuja, joille voi heittää hyvästit kunhan saan avaimet kätöseeni. Nyt täytyisi päättää värejä, materiaaleja, kalusteet, valot, sisustaa.....Ennen kaikkea häähömpötystä tämä blogi saattaakin saada remontti-reiska-fiboja ja koukata hiukan sisustuksen puolelle. Mutta kukapa ei sisustaa tykkäisi :)


(Joku saattaa tunnistaa tämän myymälän, joka tällä hetkellä tekee viimeistä viikkoaan muuttomyyntiä. )

Viimeinen viikko on itselläni kulunut juhlatavaran maailmassa, ja olenkin tehnyt aivan uskomattomia löytöjä! Tarjontaamme tulee monia tuotteita, joita ei vielä Tampereelta (tai jopa Suomesta) saa. Voin kertoa että tulee olemaan blingiä ja vintagea, hömppää, tuiki tarpeellista, hauskaa ja ihan kaikkea mitä ikinä juhlaasi tarvitset! (on muuten mahdollisuus antaa vinkkiä, kokoan tuotevalikoimaani paraikaa... mitä Treelle kaivattaisi lisää?)

Tervetuloa seuraamaan remppaprojektia, kun laitetaan liiketila myymäläksi tuotteineen! Tulevien morsioiden kannattaa pysytellä tiukasti linjoilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti