Sivut

sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Hiuskoruja ja tiaroja

Näitä riittää niin pilvin pimein, ja aivan ihania kaikki. Miten ihmeessä minä näistä osaan päättää mitä te ihanat morsiot haluatte? Pahoittelen kuvien laatua, mutta en pääse ottamaan kunnon tuotekuvia ennenkuin päätän mistä tuotteista tilaan itselleni vähintään mallikappaleen.

Tietysti pitää olla perustiaroja, sekä yksinkertaisempia että kunnon prinsessamalleja.


 Mutta itse olen ihastunut näihin toispuoleisiin koru-pantoihin. Upotettuna kampaukseen ovat varmasti upean näköisiä, ja taitava kampaaja saa tehtyä kampauksesta kestävän. Kun panta on koko matkalta kampauksen alla, ei tarvitse huolehtia korun valahtamisesta kesken innokkaimman letkajenkan.


 Ja kaikenlaisia kierrepinnejä...


 Pikkusiskoni on kampaaja ja alyttömän taitava tekemään kampauksia. Hän lupasi konsultoida minua näiden kanssa. Yhdistelemällä erilaisia pinnejä saa kauniita uniikkeja asetelmia aikaiseksi.

Sitten on tietysti sulat, kukat, kankaat...


Alla olevat kukat ajattelin tilata, koska eri väreissä ovat loistavia muulle hääseurueelle; kaasoille ja morsiustytöille. Näitä pystyy käyttämään sekä hiuksissa että pukuneulana.


Tai sen saa helposti yhdistettyä tällaiseen valmiiseen rannevieheen pohjaan.
Tulee edullisemmaksi kuin tuoreet kukat, plus kestää ikuisesti muistona tai voi käyttää uudelleen :)

Mutta vaikka tästä on tulossa maailmanhistorian pisin päivitys, pakko jakaa vielä tämä aivan mahtava juttu! Jos mulla olisi ollut yhtään hippityyliset häät, tämä olisi ollut aivan ehdoton!

Morsiusbandana


Näihin kuviin näihin tunnelmiin, AUTTAKAA!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti