Sivut

keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Lopultakin - Aikaa istahtaa alas

Vaikka ei oikeasti edes olisi, mulla on karkkibuffetin nouto huomenna lauantaisia häitä varten, ja askarteluja on vielä tekemättä!!! Mutta kun niin hävettää, etten ole saanut mitään tänne kirjoiteltua aikoihin! On ollut niin isoja juttuja ilmoilla.

No, me vaihdetaan liiketilaa tuossa alkusyksystä, syyskuussa itse asiassa. Emme kylläkään kauas, ihan tuohon Tuomiokirkonkadulle :) Toiselle puolelle vaan hämeenkatua. Muutoksen myötä tuotevalikoima elää hiukan ja nettikauppa uudistuu. Ja tietysti se mikä monia saattaa ilahduttaa - 

MUUTTOMYYNTI MYYMÄLÄSSÄ ELOKUUSSA. 
Varastossa olevat upeat Demetrioksen, Cosmobellan ja Nixan uudet puvut myydään kunnon alennuksilla pois ennen muuttoa! Lisää infoa tulossa Facebookiin ja tänne mahd pian.

Demetrios 4306 löytyy varastosta. Olisiko se sinun puoleen hintaan?
Tietysti samalla pystyy katsastamaan käytettyjen pukujen tarjonnan, niiden hinnathan on jo valmiiksi edullisia- ja saattaa tehdä löytöjä jopa tämän vuoden mallistoista! Alkukesän morsiamet ovat jo pukujaan tuoneet myyntiin.

Nyt --> askartelemaan shampanjan ja hennon vaaleanpunaisen ja hopean sävyihin karkkibuffajuttuja ja koristelemaan purkkeja. Tässä viime viikonlopun häihin menneiden buffien väsäämisestä tunnelmakuvaa:


Askartelutalkoot. 
Toinen värimaailma oli musta-burgundi, toinen vaaleanpunainen-valkoinen-musta.  

1 kommentti:

  1. Jee jee jee, kerrankin olen Suomessa oikeaan aikaan! Nähdään elokuussa, tulen ehdottomasti tarkistamaan muuttomyynnin antimet! : )

    VastaaPoista