Sivut

sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Jotakin sinistä ja turvallista pimeään talveen


Täällä on ollut rauhallinen viikonloppu kotosalla,ohjelmassa lähinnä möllöttelyä sohvalla välillä hyvän kirjan ja välillä Netflixin kera :)
Tietysti on myös ulkoiltu, meidän Pauli kun tykkää kaikista eniten lumihangesta. Lenkillä ei tupata pääseen eteenpäin kun täytyy pöllöillä vähän väliä koivet kohti taivasta.


Ja tuolla pimeässä käppäillessä muistakaahan kaikki käyttää sitä heijastinta! Meillä on Paulillekin kyllä heijastinliivi, mutta useimmiten kyllä kävellään pihasta suoraan mettään päin :)

Talvijuhliin winter wonderland- heijastinVoiko tärkeämpää jotain sinistä ollakkaan? :)

5 kommenttia:

 1. Sullakin on korkki! Ja Tampereella vielä! Ollaankohan me joskus koirien tiimoilta tavattu jossakin...? Meillä on Lappunaaman Kukkaisrock "Nessi" kohta 2v.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No me ei olla juuri käyty missään corgisti-tapahtumissa - tai en ole löytänyt järjestetäänkö semmoisia edes kovin aktiivisesti täällä Tampereella? Ja näyttelyihin en tuon remupekan kanssa kehtais edes mennä! :D

   Tää on Fatikon Dances with Wolfes, mutta Paulina tunnetaan. Täytti perjantaina 1 vuotta :)

   Poista
  2. Onnea paulille!
   Pirkanmaan corgistit on aika aktiivisia, corgikävelyitä järjestetään joka kuukausi (ensimmäisenä?) sunnuntaina ja koirapuistoiluakin järjestetään silloin tällöin. Liity fb:ssä ryhmään Pirkanmaan Corgistit, siellä me kaikki ollaan :)

   Poista
  3. Liityin, kiitti vinkistä :)

   Poista