Sivut

tiistai 4. joulukuuta 2012

Alusvaatteet on saapuneet!

Mulla alkaa olla pieni ongelma... Alkaa kämppä täyttyä tavarasta. Perjantaina pitäisi saada avaimet myymälään, että saisin siirrettyä tän varastoni sinne minne se kuuluu. Toistaiseksi se lojuu mun nojatuolissani meidän olohuoneessa. Kyllä, siellä alla jossain on nojatuoli.


Mutta tuon isoimman laatikon toi tänään taas yksi suloinen lähettipoika. Laatikossa oli ensimmäinen erä morsiusalusvaatteita. Näitä ei muuten Tampereelta (en tiedä koko Suomenkaan tilannetta) muualta saa.


Poirierin laadukkaat morsiusalusvaatteet on suunniteltu juuri hääpukujen alla käytettäväksi; ne ovat muotoilevia, saumattomia ja syvään uurrettu sekä edestä että takaa. Kaikkiin saa tietysti myös olkaimet; valkoiset tai näkymättömät. Alusvaatteiden laadusta kertoo jotakin myös nämä uskomattomat pakkauslaatikot jokaiselle rintaliiville ja pikkuhousulle! Varmasti pysyvät juuri niin kirkkaan valkoisena kuin tarkoitus on. Varovasti käärin silkkipaperit pois edestä että saan edes vähän kuvattua teille mistä on kyse.

Poirier Torselette - saatavilla valkoisena, ivoryna tai mustana
Otin varastoon paljon näitä perusmalleja, mutta paljon kauniita pitsikuoseja on myös saatavilla sekä korsetteina, bustier-malleina ja normaaleina rintaliiveinä.

Kaikkiin myös alaosat; stay-upit ja alushousut joko string, hipster tai normimallina. Osan pepussa timantein kirjailtu Just Married ;)


En viitsinyt raastaa auki alushameiden pusseja. Mutta nyt on vannehameita, tyllihameita, merenneitomalleja; kaikkea mitä tarvitaan. Tilasin kaikkia sovituskappaleet, joten hääpukua ostaessa saa nyt sitten sovitettua koko setin alusvaatteineen alushameineen päivineen kerralla kuntoon ja toisiinsa istuen :)Jos haluat katsella koko tarjontaa, ennenkuin saan oman myymälän auki:


Älä muuten pelästy, sivuilla on ihan jäätävän kova taustamusiikki, sen saat alalaidasta nuotin kuvasta pois!
Kaikki Poirierin tuotteet tilattavissa meidän kautta tammikuusta alkaen!

Edit. Poirierin koot on muuten 70A-110F. Ja korsetteihin sun muihin on saatavilla lisähakasia, joilla saadaan lisäsenttejä tarvittaessa.

2 kommenttia:

  1. Eksyin blogiisi ja jäin innolla lueskelemaan tulevasta myymälästäsi. Olen itse tamperelainen ensi kesän morsian ja mm. alusvaatteet ovat vielä hakusessa eli tulen varmasti piipahtamaan, kun liike aukeaa! Tsemppiä valmisteluihin! :]

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa siinä tapauksessa pysyä kuulolla, varmasti on tammikuussa avajaishulinoissa monenlaisia tarjouksia luvassa :) ja myymälään saa tulla ihan vaan hakemaan fiilistä tai ideoita ennen omaa juhlaa!

      Poista