Sivut

lauantai 22. helmikuuta 2014

Vintage hääpuvut - Häämuodin vuosikymmenet

Kirjoittajana Ida

Viimeksi käydessäni vanhempieni luona, äiti oli ostanut minulle aivan ihanan hää-aiheisen kirjan. Tässä ihanassa teoksessa on upeita kuvia upeista hääpuvuista sadanvuoden ajalta. Jokainen vuosikymmen erityispiirteineen käsitellään erikseen. Olen kirjasta erittäin innoissani ja aion lukea sen huolella ja suurella mielenkiinnolla viimeistäkin sivua myöten.



Kirjaan on koottu vuosikymmenien merkittävimpiä avioituneita kuninkaallisia, julkimoita sekä lehtikuvia. Kriteerinä tietenkin upeat hääpuvut ja uskomattoman kauniit hääkuvat. Esimerkkeinä upeat Grace Kelly ja Elizabeth Taylor.



90 prosenttia kirjasta on kuvia ja tietoa trendeistä. Loppuun on koottu jokaisen vuosikymmenen häiden erityispiirteet, aukeaman tehopakettina. Maailman upeimmat hääliikkeet on koottu sivun listaan.



Erilaisista kangasmateriaaleista löytyy sanastoa. Tämä on mahtava ja mielenkiintoinen listaus. Tulen kirjoittelemaan näistä postausta lähi-aikoina! Pitsisanasto on erityisesti mieleeni järjestäessäni pitsi-aiheisia häitä. Taidanpa käyttää tätä hyödykseni hääkoristeluissa. Tulisipa upeita koristetauluja näistä.



Kiitos äiti! <3

Love, Ida

2 kommenttia:

  1. Sain saman kirjan synttärilahjaksi vähän aikaa sitten ja vaikuttaa kyllä ihanalta! Ehdin vasta selailla kuvat, mutta aikomuksena on kyllä lukea kannesta kanteen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oih, ihanaa! On kyllä yksi ainoista hää-aiheisista kirjoista jotka oikeasti kiinnostaa kannesta kanteen. :)

      Poista